Over Always on Adventure

Manon Prins – 28 jaar – grote passie voor reizen en fotograferen. In 2018 heb ik Always on Adventure opgericht. Ik wilde mijn passie voor reizen en fotografie bundelen en besloot mijn eigen reisblog te maken. Van kleins af aan vond ik het interessant om nieuwe culturen te leren kennen en zo is mijn passie om de wereld te ontdekken ontstaan. Op mijn twintigste kreeg ik de kans om stage te gaan lopen in het buitenland. Ik koos voor een stad waar ik naast mijn stage de Spaanse taal kon leren. Het werd Barcelona en hier heb ik in een half jaar de stad ontdekt, nieuwe vrienden gemaakt en mijn stage goed afgesloten. Toen ik weer voet zette op Nederlandse bodem wist ik het zeker: elk jaar ga ik minimaal één keer een mooie reis maken. Er volgde vele stedentrips in Europa en de Verenigde Staten, rondreizen door het Caribisch gebied, Canada en IJsland en ik zette voet op één van de wereldwonderen: de Chinese muur. Elke vakantie kom ik terug met een koffer vol mooie herinneringen, foto’s en nieuwe vriendschappen. De hoogste tijd om deze ervaringen te bundelen tot een website. Een blog waar je zelf geïnspireerd wordt om ook de stap te zetten en de wereld te gaan ontdekken.

— Mijn volgende reis —

Na een prachtige reis door Indonesië en weekendjes in Antwerpen, Stockholm en Praag staat er dit jaar geen nieuwe reis meer op de planning. Wel ben ik volop bezig met het uitzoeken van mijn volgende bestemmingen. In de zomer van 2019 zal ik naar Peru en Bolivia afreizen. Twee bestemmingen die al heel lang op mijn lijstje staan. Ik kan niet wachten om weer een wereldwonder te bewonderen en de Latijns-Amerikaanse cultuur te leren kennen.

— Samenwerken —

Always on Adventure staat altijd open voor samenwerkingen met touroperators, verkeersbureaus en andere reis gerelateerde bedrijven. Wil je een bepaalde bestemming onder de aandacht brengen? Stuur gerust een mail om de mogelijkheden te bespreken.

 

Advertenties