Over Always on Adventure

Manon Prins – 29 jaar – grote passie voor reizen en fotograferen. In 2018 heb ik Always on Adventure opgericht. Ik wilde mijn passie voor reizen en fotografie bundelen en besloot mijn eigen reisblog te maken. Van kleins af aan vind ik het interessant om nieuwe culturen te leren kennen en zo is mijn passie om de wereld te ontdekken ontstaan. Op mijn twintigste kreeg ik de kans om stage te gaan lopen in het buitenland. Ik koos voor een stad waar ik naast mijn stage de Spaanse taal kon leren. Het werd Barcelona en hier heb ik in een half jaar de stad ontdekt, nieuwe vrienden gemaakt en mijn stage goed afgesloten. Toen ik weer voet zette op Nederlandse bodem wist ik het zeker: elk jaar ga ik minimaal één keer een mooie reis maken. Er volgde vele stedentrips in Europa en de Verenigde Staten, rondreizen door het Caribisch gebied, Canada en IJsland en ik zette voet op één van de wereldwonderen: de Chinese muur. Elke vakantie kom ik terug met een koffer vol mooie herinneringen, foto’s en nieuwe vriendschappen. De hoogste tijd om deze ervaringen te bundelen tot een website. Een blog waar je zelf geïnspireerd wordt om ook de stap te zetten en de wereld te gaan ontdekken.

— Mijn volgende reis —

2019 was weer een jaar vol met leuke reizen. Naast uitstapjes in eigen land, vloog ik naar Barcelona, Peru, Bolivia en Noord-Chili. Het jaar sloot ik af met het vieren van Oud & Nieuw vieren in Disney & Parijs.

Het is uiteraard niets voor mij om niet al bezig te zijn met plannen voor 2020. Zo vlieg ik in februari naar Sevilla om een paar dagen te genieten van de tapas, cultuur en het lekkere weer. In april staat onze droomreis op het programma, een maand met eigen camper trekken door Nieuw-Zeeland. Ik kan bijna niet wachten om het vliegtuig in te stappen. Heb je nog leuke tips? Ik ontvang ze graag!

— Samenwerken —

Always on Adventure staat altijd open voor samenwerkingen met touroperators, verkeersbureaus en andere reis gerelateerde bedrijven. Wil je een bepaalde bestemming onder de aandacht brengen? Stuur gerust een mail om de mogelijkheden te bespreken.